Welkom!

Welkom op de website van Hus Godenwind! Hus Godenwind Betekend op zijn plat Duits 'Huis Goede Wind' Het huis werd gebouwd in 1959 en is uitsluitend gebruikt als vakantiehuis. Wij hebben het huis begin 2012 gekocht en in dat jaar compleet gerenoveerd. Het huis bevind zich op onze eigen privé berg en is gelegen op de voormalige grens van Oost en West Duitsland. 50 meter achter ons huisje stond het prikkeldraad. Vanuit ons huis kun je zeer mooie wandelingen maken en in de winter beginnen de langlaufloipes achter ons huis! Het huis ligt in het plaatsje Hohegeiss op bijna 700 meter hoogte en is daarmee het hoogstgelegen huisje van geheel Nedersaksen! Uiteraard heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en of u nu kiest voor een actieve vakantie of een weekje luieren, een ding is zeker: De berglucht zal u goed doen!

Prijzen

WONING A

Woning A bevindt zich op de onderste etage,is voorzien van grote woonkamer ,nieuwe keuken,wc,douche,ruime slaapkamer met 2 persoons- bed en ook voorzien van badkamer, tevens is er een 2 persoonsklapbed welke in een apart gedeelte van de kamer staat,dit gedeelte is via een gordijn afschermbaar ,eventueel is de zithoek ook nog om te bouwen tot bed,via 2 grote tuindeuren heeft u toegang tot het terras en de tuin.Ook is er een speeltoestel met schommels en glijbaan.De tuin staat compleet ter beschikking van de gasten, en er is een speelhuisje voor de kinderen !

De woning beschikt over schotel LCD televisie,DVD linnengoed,linnenpakket tevens liggen er diverse spelletjes zoals sjoelbak,4 op een rij ,etc. Ook heeft u de beschikking over 2 mountainbikes( Medio 2013) en staat de slee in de winter paraat!
Ook bestaat de mogelijkheid om voor 20 euro per dag een Quad te huren .Ook is er medio 2013 draadloos internet .


Prijzen woning A 4 persoons

Prijzen vanaf 
€ 395,= / week
€ 250,= / weekend
€ 250,= / midweek


Bijkomende kosten:
€ 45,= schoonmaak (verplicht)
€ 1,50 p.p.p.d. toeristenbelasting, kinderen van 6-18j 0,75 p.p.p.d.
In de periode van 1 November tot 1 Maart word een energietoeslag van 50 euro per week gerekend.
__________________________________________________________________________________________________
Woning B (boven) is uitsluitend voor prive gebruik en word niet gebruikt tijdens uw bezoek ,dus privacy gewaarborgd !